Sunčana jesen u Apatinu po treći put

Treća po redu manifestacija Sunčana jesen održaće se u subotu, 21. septembra, u Ulici Srpskih vladara u Apatinu. Turistička organizacija Opštine Apatin ovu manifestaciju organizuje sa Udruženjem žena Apatinske vredne ruke, a ove godine podršku će pružiti i Udruženje ljubitelja prirode Franc Špajzer.

Program počinje u 10 časova nastupom Apatinskih mažoretkinja, a tradicionalno će biti izložen veliki broj predmeta ručne radinosti, meda, cveća. Od 10:30 časova svi građani Opštine Apatin, kao i gosti moći će da donesu i izlože svoje cvetne aranžmane, za koje će se od 12:30 časova dodeljivati nagrade.

-Program će upotpuniti Dunavski biseri, kao i Dule i Mile u ulozi animatora, nastupi KUD-ova i brojna interesantna takmičenja koja organizuje udruženje Apatinske vredne ruke. Ovom prilikom pozivam sve građane da posete apatinsku glavnu Ulicu Srpskih vladara i uživaju u još jednom događaju – rekao je direktor Turističke organizacije Apatin Nemanja Jović.


 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar