Sunčana jesen u Apatinu

Manifestacija Sunčana jesen održaće se 21. septembra, od 10 časova, u Ulici Srpskih vladara u Apatinu. Ovu manifestaciju, treći put zaredom, organizuje Udruženje žena Apatinske vredne ruke u saradnji sa Turističkom organizacijom Apatin.

Po već ustaljenom običaju, u subotu 21. septembra od jutarnjih časova, u Ulici Srpskih Vladara, moći ćete da uživate u muzici, zabavi, vojvođanskim specijalitetima ali i da pazarite prigodan poklon u vidu rukotvorina, pčelinjih proizvoda, cveća i još mnogo toga.

Posetioci će imati priliku da vide nastup Apatinskih mažoretkinja, Orkestra Dunavski biseri, GKUD-a Dunav, ali i muzičke animacije Duleta i Mileta. U okviru manifestacije biće i takmičenje u mućenju belanca, kao i proglašenje najlepšeg štanda i najstarije rukotvorine.

Ukoliko ste zainteresovani da nastupite kao izlagač možete da se prijavite se na broj telefona: 062 774 519 ili lično u prostorijama Udruženja Apatinske vredne ruke svakog dana od 9-12 časova.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar