Stara Selenča dobila novo igralište
Stara Selenča bogatija je za jedno novo dečije igralište. Na mestu gde se nekad nalazilo neprohodno rastinje danas je kutak za dečiju igru, što su sa velikom radošću dočekali kako najmlađi, tako i oni stariji.
 
Uprkos lošim vremenskim prilikama, žitelji ovog kraja okupili su se u petak, 5. juna, na igralištu kako bi označili početak nove igre, a tim povodom posetio ih je i zamenik gradonačelnice Antonio Ratković. Proslavilo se uz sokove, slatkiše i dobro osmišljenu zabavu za najmlađe.
 
Inicijativa za postavljanje igrališta potekla je od građana, za šta je Grad Sombor obezbedio sredstva, a radove je izvelo Javno komunalno preduzeće „Zelenilo“ Sombor. Ovo je samo jedno od devet novih dečijih igrališta koja su postavljena ili je postavka u toku u gradu i naseljenim mestima na teritoriji Sombora.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar