Sredstva za dezinfekciju dostupna od sutra
JKP „Naš dom“ Apatin obaveštava građane da nakon sprovedene akcije podele sredstava za dezinfekciju na bazi natrijum hipohlorita, a po nalogu štaba za vanredne situacije, gde je svako domaćinstvo u opštini Apatin dobilo po 5 litara rastvora, od sutra 09.04.2020. godine, moći će, ukoliko su potrošili dobijeno sredstvo, iste i dopuniti.
 
Ova akcija će se sprovoditi tako što će se građani naseljenih mesta Sonta, Prigrevica, Kupusina i Svilojevo javiti u svoje mesne zajednice, a građani Apatina u JKP „Naš dom“, kako bi im bio saopšten termin za naredni dan kad mogu preuzeti sredstvo za dezinfekciju. Ovakav način rada osmišljen je kako se nebi stvarale gužve ispred prostorija za točenje. Što znači da će se svakom građaninu reći tačna satnica, te molimo da se to i poštuje. – poručio je direktor JKP „Naš dom“ Apatin Nebojša Smiljanić
Smiljanić je dodao da je neophodno da građani donesu „balon“ koji su dobili u prethodnoj akciji, gde već ima zalepljeno uputstvo za upotrebu.
Akcija će se sprovoditi svakog radnog dana, počev od četvrtka 09.04. a sve informacije se mogu dobiti na telefonske brojeve:
MZ Prigrevica 025/822-539
MZ Svilojevo 025/797-005
MZ Sonta 025/792-958
MZ Kupusina 025/787-070
JKP „Naš dom“ Apatin 025/772-415

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar