Sredstva obezbeđena. Apatin konačno dobija jaslice!

Na osnovu konkursa koji je raspisalo Ministarstvo privrede, za unapređenje lokalne i regionalne infrastrukture „Gradimo zajedno“, opštini Apatin je odobren projekat za izgradnju jaslica za koji je polovinom februara aplicirala.

Sredstva koja su odobrena iznose 16 miliona dinara, a početak radova na dogradnji postojećeg vrtića u Bloku 112, u okviru kog će biti izgrađene jaslice, mogu se očekivati nakon što Ministarstvo sprovede javnu nabavku.


Podsećanja radi, jedno od predizbornih obećanja Srpske napredne stranke upravo je bila izgradnja jaslica u Apatinu. Projekat jaslica napravljen je još osamdesetih godina, ali od tada, pa na ovamo, niko se nije bavio time. U međuvremenu, projekat je revidiran, izdvojena su sredstva iz budžeta opštine Apatin i nakon što je od Ministarstva privrede dobijeno dodatnih 16 miliona, sva sredstva su obezbeđena i čim se završi javna nabavka, kreće se u izgradnju. Prema našim saznanjima, početak radova očekuje se uskoro, a to će svakako biti realizovano već ove godine.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar