Srednjoškolci u poseti somborskom Prihvatilištu za pse i mačke

Somborsko Prihvatilište za pse i mačke, koje deluje u okviru Javnog komunalnog preduzeća Čistoća posetio je profesor Slobodan Lazić sa svojim učenicima iz Srednje poljoprivredno-prehrambene škole, kao i budućim volonterima.  

U razgovoru je zaključeno, kažu u Prihvatilištu, da je potrebno raditi na podizanju  svesti građana kada su u pitanju životinje, da ljudi shvate zašto je važna briga o psima i zašto svi treba da imaju isti krajnji cilj.  
 
-Veoma važan zaključak je svakako, da psi budu sklonjeni sa ulica. Onima koji ih ne vole, oni smetaju, a mi koji ih ih volimo, smatramo da im nije tamo mesto. Trebalo bi da svi mnogo više sarađujemo međusobno i bilo bi dobro kada bi u tu borbu bilo uključeno što više građana - poručio je prilikom posete somborskom Prihvalitištu profesor Slobodan Lazić
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar