Srednjoškolci iz Kule na kampu u Mađarskoj

U okviru Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija, Opština Kula zajedno sa Opštinom Kaloča iz Mađarske, učestvuje u projektu pod nazivom Stare navike u novoj odeći. Ovaj projekat sufinansira Evropska unija, a u okviru njega je u Kaloči održan srednjoškolski trodnevni kamp za đake iz ove dve opštine.   

Na kampu su razmenjena iskustva, a srednjoškolci su se upoznali sa tradicijom i običajima lokalnih zajednica. Zamenik predsednika Opštine Kula, Karolj Valka i Šef Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, Miloš Danilov posetili su srednjoškolski kamp i najavili nove aktivnosti u okviru ovog projekta. 
 
Opština Kula će, prema rečima Danilova, učestvovati na ovogodišnjem festivalu paprike u Kaloči. Svoje štandove u Kulskoj ulici imaće proizvođači, preduzetnici i udruženja građana koji će predstaviti proizvode po kojima su prepoznatljivi u lokalnoj zajednici, ali i u regionu. 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar