Srce Bačke i Panonski fijaker potpisali Sporazum o međusobnoj saradnji

Udruženje LAG Srce Bačke iz Kule potpisalo je Sporazum o međusobnoj saradnji sa Udruženjem LAG Panonski fijaker iz Sombora. Svečanost su svojim prisustvom uveličali predsednici opština Kula i Vrbas, Damjan Miljanić i Milan Glušac sa svojim pomoćnicima i saradnicima, i predstavnici Grada Sombora Ivan Šimunov, Mirko Bezbradica i Mirko Strigić.

Bojan Kovač, menadžer LAG Srce Bačke je istakao da je to formalizacija dosadašnjeg rada i saradnje i veoma dobrih odnosa koje ova dva Udruženja gaje. Prema rečima Kovača, u Sporazumu je predviđen zajednički nastup na pozivima i domaćim i međunarodnim manifestacijama i izrada različitih projekata koje nameravaju u narednim godinama da implementiraju. Slađana Radin, član Upravnog odbora LAG Panonski fijaker je istakla da ova dva Udruženja već dve godine uspešno sarađuju i da imaju zajedničku ideju i viziju, kao i volju i želju da idu napred. 

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar