Sportski program na plaži u Apatinu povodom Dana mladih

Povodom Svetskog dana mladih koji se na različite načine obeležava u celom svetu, Kancelarija za mlade opštine Apatin, u saradnji sa Opštinskom upravom, organizovala je sportski program u okviru kog će se učesnici takmičiti u odbojci na pesku, basketu i fudbalu na pesku.

Planirano je da se ekipe podele u dve grupe u kojima će se međusobno takmičiti u sve tri discipline. Pobednici grupa bi se u polufinalima ukrstili sa drugoplasiranima iz druge grupe, a polufinale i finale bi odlučili pobednici u dve od tri discipline. Takmičenje bi u polufinalu i finalu išlo po redosledu: odbojka, basket i eventulna majstorica u fudbalu.
 
Svaka ekipa treba da ima četiri člana, tri koja se takmiče i jedna rezerva. Obavezno je da u svakom trenutku jedan član ekipe na terenu mora biti žensko.
 
Turnir će se održati u subotu 11.08.2018 od 10 sati na terenima kod restorana „Plava ruža“, a prijave za turnir se mogu podneti do četvrtka 09.08.2018 na telefon 069/25260-11 ili elektronski na adresu: [email protected]

Izvor: Info služba opštine Apatin
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar