Somborski put oko sveta u razglednicama
U međunarodnom projekatu Put oko sveta u razglednicama, koji je počeo još u septembru prošle godine učestvovali su učenici sedmog i osmog razreda somborske Osnovne škole Avram Mrazović. Učenici su poslali razglednice Sombora u mnoge evropske, azijske i prekookeanske zemlje, a na opštu radost mnogo lepih razglednica, pisama i čestitki je  stiglo i na  adresu somborske škole.  
 
-Ovaj međunarodni projekat je uveo  dodatnu dinamiku u nastavu francuskog jezika i povećao angažman učenika u procesu aktivnog učenja. Učenici su sa velikim zanimanjem tražili podatke o  školama i mestima za koja smo čuli po prvi put. Možemo se pohvaliti da su škole iz grada Buzau u Rumuniji i Valensije u Španiji pokazali poseban interes za ovakvu vrstu druženja i razmena – rekla je nastavnica francuskog jezika Biljana Štrbac dodajući da u školi planiraju da projekat nastave.
 
 
 
  
 
  
 

  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar