Somborski edukativni centar na obuci u Draču

Tokom prošlog meseca, u Draču, održana je jedna od aktivnosti u okviru projekta 

“Entrepreneurial mindset through social innovation in youth work”, koji uz podršku Evropske komisije u okviru Erasmus plus programa realizuje organizacija THY iz Prizrena, a na kome je Somborski edukativni centar jedan od partnera.
 
Bila su 32 učesnika iz 8 zemalja, a tema susreta bila je preduzetničko obrazovanje.
Somborski edukativni centar ovom prilikom predstavljali su Nikola Pavković, Katarina Sapun, Aldin Dreković i Ivana Barać.
 
Mladi učesnici mogli su da čuju konkretne informacije o preduzetničkom obrazovanju, kako ga koristiti i promovisati u radu sa mladima, a potom su imali priliku da istraže koncept omladinskog preduzetništva, socijalnog preduzetništva i “start up” modela. 
 
Nakon završene obuke, svi učesnici imaće priliku da stečeno znanje upotrebe u praksi tako što ce u svojim lokalnim zajednicama organizovati nekoliko radionica za mlade na prethodno pomenute teme.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar