Manifestacija ,,Somborska vinska jesen”, ove godine, održaće se 2. i 3. oktobra u atrijumu Gradske kuće.
Kako je najavljeno, učestvovaće više od 40 izlagača, najvećim delom renomirane vinske kuće sa ovih prostora, a u zabavnom delu nastupiće tamburaški orkestri ,,Ravnica” i ,,Romansa”, kao i Dejan Nikolić ,,Paganini”.
 
Časa vina je, kažu mnogi, rutina kojom se završava kraj napornog dana. Kada je reč o Srbiji, na osnovu ankete koja obuhvatila 200 ispitanika sa teritorije AP Vojvodina, od kojih je 96 bilo muškog pola (48%), a 104 ženskog pola (52%), došlo se do rezultata da muškarci više kupuju i uživaju u konzumaciji vina nego žene. Roze se najmanje pije na našim prostorima, a kao favorita, građani naše zemlje, posebno Somborci, izdvajaju crveno vino.
 
Ulaznica sa degustacionom čašom iznosi 300 dinara, a ulazak na manifestaciju je od 17 časova i prvog i drugog dana festivala.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar