Somborci u Ritmu Evrope

Na muzičko-scenskom takmičenju pod nazivom Srbija u ritmu Evrope Sombor ove godine predstavlja Luka Škibola, uz plesnu pratnju Teodore Bijelić i Nikoline Milovanović. Oni će 6. septembra u živom prenosu nastupiti sa pesmom Džona Ludvika koji je predstavljao Kraljevinu Švedsku na Evrovizijskom takmičenju.

Festival će se prenositi uživo na Prvoj Srpskoj Televiziji, glasanje je već počelo. Od 6. jula linije su otvorene, pa sve do kraja nastupa 6. septembra.

Predstavnici Sombora nastupiće pod rednim brojem 15, što je ujedno i njihov broj za glasanje. Za njih se glasa putem sms poruke, tako što se pošalje PESMA(razmak)15 na broj 1557. Rezultati mogu da se prate na dnevnom nivou na instagram profilu Ritam Evrope, a svake subote pobednik glasanja za tu nedelju gostujuje u emisiji 150 minuta na Prvoj Srpskoj Televiziji.

Grad Sombor je prižio podršku i obezbedio odeću za scenski nastup.

Zvanično predstavljanje Luke, Teodore i Nikoline možete pogledati ovde. 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS