Somborci predstavili svoj grad širokom auditorijumu

Juče je, u emisiji Prelo u našem sokaku na televiziji Hepi predstavljen Sombor. U programu su pored gradonačelnice Dušanke Golubović učestvovali i GKUD Sombor izvodeći koreografije Bunjevačke igre, Vlaške igre i Igre iz Šumadije, pevačica Zorana Iđuški, Dejan Mitić i Mario Stanić iz Bačkog Monoštora izrađujući predmete od slame, Zdenka Mitić predstavljajući sajam torti i kolača u Bačkom Monoštoru.

Stipan Benić predstavio je rezervat prirode Gornje Podunavlje, ugostitelji Siniša i Milan Maričić spremali su jela od ribe. Učestvovali su i pevač Aleksa Nedeljković, pevačica Zvezdana Bjelanović, sarač Nikola Đuran, pevači Bojana i Nebojša Brdarić, Vladimir Sabadoš direktor PSS Sombor, slikar Jene Višinka.

Antonija Nađ-Kosanović predstavila je sportske aktivnosti, Sajonela Krga predstavila je Inkluzivni džudo, Ksenija Vuković i Ilonka Bogišić iz Slamarske sekcije Bunjevačkog kola. Gledaocima su se predstavili i Radoslav Tripković vinar iz Riđice, upravnik muzeja Petar Mraković, te direktorka KC Laza Kostić Vesna Paštrović koja je iznenadila publiku pevajući u pratnji orkestra. 

 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar