lokacija: Sombor
objavljeno: 29.01.2019.

Sombor na Sajmu pirotske peglane kobasice

Društvo

Proteklog vikenda u Pirotu na Sajmu pirotske peglane kobasice, i ove godine, predstavljen je deo gastronomske ponude Sombora.

Uprkos lošem vremenu, posećenost ovogodišnjeg Sajma je, po opštoj oceni, bila  odlična, verovatno najposećeniji u zadnjih nekoliko godina.
 
Učešće  Sombora na sedmom po redu Sajmu pirotske peglane kobacise opravdao je ideju da se svaka poseta prijateljskim gradovima i sajmovima može iskoristiti za promociju grada.
 
Poseta Pirotu poslužila je predstavnicima Grada Sombora, zameniku gradonačelnice Antoniju Ratkoviću, članu Gradskog veća za oblast komunalne delatnosti i investicija Miroslavu Кovačiću i šefu kabineta gradonačelnice Ljiljani Mirić, da potvrde ranije dogovore i da razgovaraju o novim vidovima saradnje. Bila je ovo prilika i da se uruče prigodni pokloni domaćinima koje je primio gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić.
 
Poljoprivredno gazdinstvo „Stokuća“ i ove godine je sa svojih nekoliko vrsta sireva bio najposećeniji štand na Sajmu, te smo sigurni da će se veliki broj turista iz okolnih zemalja, koji su probali ove proizvode, odlučiti da tokom ove godine poseti Sombor te se uvere u izuzetnu gastronomsku i turističku ponudu.
 
 
Izvor i foto: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Izgradnjom 50 parking mesta i rekonstrukcijom Ulice Miloša Oblića, cilj je da se problem parkinga reši kod marketa Idea i...

Upis dece u prvi razred osnovne škole za školsku 2019/2020. godinu počeo je 1. aprila i trajaće do 31.maja 2019....

U Parku heroja, kod Županije, radnici Radne jedinice mehanizacija i održavanje “Zelenila”  postavili su klupu za dojilje. Klupa je postavljena u...

Dani dečjeg stvaralaštva u Apatinu, 23. po redu, ove godine održavaju se pod sloganom  Ljubav.   Dani su...

Rekonstrukcijom fasade i zamenom spoljne stolarije prošle nedelje su krenuli radovi na objektu stanice policije u Apatinu, za...

U organizaciji Fondacije Konrad Adenauer, danas je u Somboru održan simpozijum Nemačka nacionalna manjina i Evropa, na kojem je...