Sombor i ove godine deo manifestacije Srbija u ritmu Evrope

Antonio Ratković, zamenik gradonačelnice je u ime grada Sombora potpisao ugovor sa Igorom Кaradarevićem, direktorom televizijskog programa „Srbija u  ritmu Evrope“  na Prvoj srpskoj televiziji.

Drago nam je što danas imamo priliku da potpišemo ugovor i da nastavimo saradnju sa manifestacijom. Grad Sombor je 2017. godine bio domaćin, s obzirom na to da su 2016. godine naša deca bili pobednici. Sombor će na takmičenju predstavljati Republiku Hrvatsku, što nam je drago. Кao lokalna samouprava smo se rado pridružili ovoj manifestaciji i animiraćemo našu decu u osnovnim i srednjim školama da se prijave na audiciju koja će se održati 12. februara u Кulturnom centru,“ rekao je ovim povodom zamenik gradonačelnice Antonio Ratković.
 
Već pola decenije grad Sombor i Srbija u ritmu Evrope sarađuju u ovom delu interesa dece grada Sombora. Ove godine je u  Vrnjačkoj Banji finale, a novitet je da će voditeljka biti Goca Tržan koja će pokušati da svojim autoritetom, umetničkim radom i pesmama podrži učesnike. Cilj nam je da najmanje desetoro dece predstavlja grad Sombor. Trudićemo se da na audiciji 12. februara pronađemo najtalentovaniju decu, decu koja žele da nastupe na Prvoj srpskoj televiziji,“ izjavio je direktor televizijskog programa „Srbija u  ritmu Evrope“ Igor Кaradarević.
 
Učesnici ovog programa su deca iz osnovnih i srednjih škola, koja će pevati na jeziku jedne zemlje Evrope, koja im bude dodeljena. Finalno takmičenje uvek se organizuje u gradu koji je prethodne godine pobedio, a 2019. godine to će biti u Vrnjačkoj Banji.

Izvor i foto: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar