Smeh je lek - predavanje u Apatinu

Društvo za borbu protiv raka Sombor organizuje u petak 16. oktobra sa početkom u 18 sati u sali Kulturnog centra u Apatinu predavanje prof. dr Spomenke Mujović pod nazivom Smeh je lek.

Pored edukatvnog cilja ovo predavanje će biti i poziv građanima da se donatorskim prilogom ili kupovinom rukotvorina kreativne radionice društva priključe akciji Vaš jedan dinar nama vredi dva i projektu Srž kojim se želi život obolelih učiniti lakšim.

Doktorka Spomenka Mujović je bila profesor histologije i embriologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Nakon usavršavanja u Parizu, Nju Orleansu, Lozani i pedesetak napisanih naučnih radova ona je prihvatila i holistički pogled na zdravlje i život i integrativni pristup lečenju. Spomenka Mujović nas ne uči ničemu novom već nas podseća na ono što smo uglavnom zaboravili, da budemo srećni.

"Ne možemo spasiti svet od užasa, ali možemo usmeriti pogled ka lepoti." - kaže profesorka Spomenka.

Ulaz na predavanje je slobodan.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar