Servis podrške roditeljstvu biće nastavljen i u ovoj godini

Zahvaljujući Gradu i Kabinetu Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, Sombor, od 2018. godine do danas, ima Servis za pružanje podrške roditeljstvu, koji je mnogim porodicama u gradu i naseljenim mestima omogućio više slobodnog vremena koje mogu da posvete sebi i svojoj deci. Servis je namenjen roditeljima koji su zaposleni i imaju dvoje i više dece mlađe od 15 godina i/ili starijeg člana domaćinstva na teritoriji grada Sombora i 5 naseljenih mesta.

Usluge koje se pružaju su potpuno besplatne, a u pitanju su pranje, sušenje i peglanje garderobe, posteljine i ćebadi. Servis za podršku roditeljstvu danas broji preko 250 zadovoljnih korisnika. Na radost svih njih, ali i svih budućih korisnika, Grad Sombor i u 2021. godini nastavlja sa Servisom za podršku roditeljstva, koji će kao i do sada sprovoditi Crveni krst Sombor. Za ovu meru populacione politike Grad je izdvojio sredstva u iznosu od 2.876.000,00 dinara.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS