Sećanje na Košare i NATO agresiju

Organizacija rezervnih vojnih starešina opštine Apatin, u saradnji sa opštinskom upravom, Opštinskim odborom SUBNOR-a, Udruženjem ratnih vojnih invalida i Udruženjem ratnih veterana Patriotski front opštine Apatin, a u povodu Dana sećanja na žrtve NATO agresije na SR Jugoslaviju, u četvrtak 23. marta sa početkom u 18 sati u velikoj sali Skupštine opštine Apatin, organizuje predavanje, odnosno tribinu pod nazivom Bitka na Košarama. O navedenoj temi govoriće pukovnik Vojske Srbije Duško Šljivančanin, koji je tokom NATO agresije bio na dužnosti komandanta graničnog bataljona.

U petak 24. marta u 10 sati i 30 minuta povodom podsećanja na žrtve NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju, u galeriji Meander biće organizovano i otvaranje izložbe fotografija akademskog slikara Milena Čuljića pod nazivom Agresija NATO-a, a potom će se od 11 sati položiti venci na Spomen ploču poginulim u ratovima od 1990. do 1999. godine.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar