Savet za bezbednost saobraćaja poklanja 200 sedišta za vožnju dece biciklom

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Sombora ove godine obezbedio je 200 sedišta za vožnju dece biciklom i ovim putem upućuje javni poziv roditeljima/starateljima dece uzrasta od jedne pune godine do pet godina, ukoliko im je potrebno sedište, da se prijave slanjem podataka na mejl [email protected] .

Uslovi za dobijanje besplatnog auto sedišta su da je dete uzrasta od punih 12 meseci do 5 godina, da stanuje na teritoriji Grada Sombora i da već nije dobilo sedište za vožnju biciklom na poklon od grada. Mejl treba da sadrži sledeće podatke: ime i prezime roditelja/staratelja, adresu stanovanja, kontakt broj telefona i JMBG deteta.

Prijavu šalje roditelj/staratelj (ne može se slati bez njihove saglasnosti) i slanjem jednog mejla može se dobiti jedno sedište.

Javni poziv je otvoren od ponedeljka 1. juna 2020. godine u 12 časova do četvrtka 4. juna 2020. godine u 12 časova.

Prvih 200 roditelja/staratelja koji pošalju mejl sa traženim podacima i ispunjavaju navedene uslove dobiće sedište za vožnju dece biciklom i biće obavešteni o vremenu i mestu preuzimanja.

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Sombora nabavku sedišta finansirao je preko naplate kazni nesavesnim vozačima na teritoriji Grada Sombora, kao što se finansiraju i druge aktivnosti koje Savet sprovodi.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Dragana

11.07.2020 | 00:27
Može li nama jedno sedišye za devojčicu rođena 29.12.2016 hvala
Postavi komentar