Sastanak u Portugalu u okviru projekta Ketering usluga

Prvi sastanak partnera u okviru projekta Ketering usluga održan je u Barcelosu, u Portugalu.

Tokom sastanka partneri su se bliže upoznali sa aktivnostima na projektu, planiranim proizvodima intelektualnog rada i aktivnostima diseminacije i kontrole kvaliteta. Predstavljeno je trenutno stanje u sistemu školstva i organizacija nastavnog procesa u Srbiji, Portugaliji i Slovačkoj. Posebna pažnja je posvećena diskusiji o izradi priručnika za dodatnu nastavu u kom će učenicima biti približen ketering biznis kao grana ugostiteljstva i ketering usluga u sistemu stručnog obrazovanja i obuka.

Partneri Srednje ekonomske škole Sombor na ovom projektu su škola Agrupamento de Escolas de Barcelos (Portugal) i Stredna odborna škola (Slovačka).

Projektne aktivnosti su počele da se realizuju 1. oktobra ove godine, a završiće se 30. septembra 2021. godine. Projekat je podržan kroz Erasmus+ program

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar