Sastanak mreže SKGO – ispred Opštine Kula Miloš Danilov

Sastanak mreže SKGO (Stalna konferencija gradova i opština) za lokalni ekonomski razvoj, koji je juče (6.novembar) održan u Beogradu, okupio je brojne predstavnike KLER-a iz svih krajeva Srbije, a ispred opštine Kula na skupu je učestvovao Miloš Danilov.

Novi sastanak mreže posvećen je raznim temama, od zakonskih novina od značaja za poslovanje privrednih subjekata (ukidanje pečata za privredne subjekte, e-registracije privrednih subjekata), do važnih aspekata u vezi sa investicionim projektima.
 
Prema rečima Miloša Danilova, Šefa Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, na skupu je bilo reči o privlačenju i realizaciji direktnih investicija na lokalnom nivou, kao i o primerima najboljih praksi u ovoj oblasti.
 
Mreža za lokalni ekonomski razvoj okuplja sve lokalne samouprave koje imaju sistematizovane poslove lokalnog ekonomskog razvoja.
 
Izvor i foto: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar