Saobraćajni bukvari za đake prvake

Apatinski prvaci su na početku školske 2018/2019 dobili prvarice, ali i saobaćajne bukvare, koje je izdavačka kuća "Nova škola" iz Beograda objavila pod naslovom "Od kuće do škole". Dobili su i fluoroscente prsluke.

Opština Apatin je obezbedila novac za nabavku 185 kompleta za svoje ovogodišnje đake prvake u osnovnim školama: Apatin, Prigrevica, Svilojevo, Sonta i Kupusina i to iz namenskih sredstava dobijenih od naplate novčanih kazni učinjenih prekršaja u saobraćaju. 

Podelu saobraćajnih bukvara u Apatinu u OŠ "Žarko Zrenjanin" obavili su članovi opštinskog saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima Opštine Apatin, pripadnici službe saobraćajne policaje iz Policijske stanice Apatin i članovi Organizacije Crvenog krsta Apatin u prisustvu pedagoga, nastavnika i učitelja. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar