Sajmovi zapošljavanja u Odžacima i Somboru

Nacionalna služba za zapošljavanje filijala Sombor organizuje dva Sajma zapošljavanja u Zapadnobačkom okrugu.

Prvi Sajam će se održati u Somboru, 27. marta 2020. godine, u Sportskom centru „Soko“, ulica Venac Petra Bojovića 11 u periodu od 11-13 časova.

Drugi sajam će se održati  03. aprila 2020. godine u Odžacima u sali hotela „Sloboda“ ulica Železnička 26 od 11-13 časova.

Pozivaju se poslodavci koji imaju potrebu za novim kadrovima da se obrate najbližoj organizacionoj jedinici Nacionalne službe za zapošljavanje i prijave svoje učešće. Sajmovi zapošljavanja pružaju mogućnost poslodavcima da ostvare kontakt sa velikim brojem potencijalnih radnika i da promovišu svoju kompaniju na najbolji način. Isto tako svi oni koji su u potrazi za poslom imaju mogućnost sagledavanja ponude slobodnih radnih mesta u okruženju i upoznavanje sa velikim brojem poslodavaca različitih delatnosti
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar