Sajam torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda u Monoštoru
U Bačkom Monoštoru, u subotu, 28. oktobra sa početkom u 12 sati u Domu kulture, po šesti put će biti organizovan Sajam torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda. 
 
Ova manifestacija ima za cilj predstavljanje domaćih proizvoda i promovisanje veština žena i poljoprivrednih proizvođača iz Monoštora, kao i gostiju iz naseljenih mesta i grada Sombora. 
 
Osim predivnih torti, ukusnih kolača očekuju vas fantastični džemovi, domaći suhomesnati proizvodi, prirodini med, najbolja začinska paprika, monoštorska vina i još mnoštvo finih đakonija čekaju vas na ovogodišnjem Monoštorskom sajmu.
 
Pored sajamskog dela i proglašenja najuspešnijih izlagača, ovaj događaj obuhvata i kulturno-umetničke sadržaje sa nastupima dečjih plesnih, folklornih i dramskih grupa.
 
Ovaj događaj predstavlja i priliku za posetioce da se bolje upoznaju sa Bačkim Monoštorom i njegovim okruženjem, kroz programe za posetu Specijalnom rezervatu prirode “Gornje Podunavlje” – UNESCO Rezervat Biosfere “Bačko Podunavlje” i etno-kući u Bačkom Monoštoru. 
 

Organizatori sajma su Udruženje građana za unapređenje eko-ruralnog turizma "Podunav" i Mesna zajednica Bački Monoštor.  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar