Sajam torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda u Bačkom Monoštoru

U subotu, 29. oktobra, u Bačkom Monoštoru će biti organizovan peti po redu Sajam torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda.


Ova manifestacija ima za cilj predstavljanje domaćih proizvoda i promovisanje veština žena i poljoprivrednih proizvođača iz Monoštora, kao i gostujućih udruženja iz naseljenih mesta i grada Sombora. Pored sajamskog dela, ovaj događaj obuhvata i kulturno-umetničke sadržaje sa nastupima dečjih plesnih, folklornih i dramskih grupa.


Organizatori sajma su Udruženje građana za unapređenje eko-ruralnog turizma „Podunav“ i Mesna zajednica Bački Monoštor.


Predivne torte, ukusni kolači, fantastični džemovi, domaći suhomesnati proizvodi, prirodini med, najbolja začinska paprika, monoštorska vina i još mnoštvo finih đakonija čekaju vas na ovogodišnjem Monoštorskom sajmu.
 

Ako ste slobodni, ovo ne treba propustiti. Subota, 29. oktobar  2016. godine, sa početkom u 12 sati u Domu kulture u Bačkom Monoštoru.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar