Sačuvajmo tradiciju - nova emisija 025info televizije

Produkcija 025info televizije priprema još jedan projekat. U pitanju je autorska emisija „Sačuvajmo tradiciju“, a koja za cilj ima da u što boljem svetlu prikaže rad i trud kulturno umetničkih društava na teritoriji zapadnobačkog okruga. Autor emisije je Marko Lončar.


Folklor je jedan od najboljih načina da tradicija ne padne u zaborav, a kulturno umetnička društva su ta koja kroz koreografiju, pesme i običaje pokazuje kako su naši preci živeli, kako su se oblačili, kako su se zabavljali.

Rad i trud KUD-ova mnogi olako shvataju, pri tome ne znajući uopšte koliko je teško voditi jedno društvo. Upravo zbog toga emisija „Sačuvajmo tradiciju“ želi barem malo da doprinese boljitku rada KUD-ova u našoj regiji, kao i da prestavi javnosti borbu svih divnih ljudi koji rade na očuvanju naše tradicije.

025info televizija poziva sva zainteresovana kulturno umetnička društva sa teritorije zapadnobačkog okruga (Apatin, Kula, Sombor i Odžaci) da se prijave za učešće u emisiju „Sačuvajmo tradiciju“, da ispričaju svoju priču i predstave široj javnosti svoj rad. Sve što je potrebno jeste da na mejl adresu: [email protected] sa naznakom „Emisija Sačuvajmo tradiciju“ pošaljete mejl sa osnovnim podacim KUD-a i kontakt telefon. Snimanja emisija ,,Sačuvajmo tradiciju'' predviđena su za septembar mesec tekuće godine, dok će emisija doživeti svoju premijeru već u novembru.


 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar