RTV potpisala protokol o saradnji sa 025 info

Radio televizija Vojvodine potpisala je protokole o saradnji sa skoro 40 lokalnih medijskih kuća u Vojvodini, među kojima je i naš Informativni portal 025 info.  

-Mi imamo i dopisničku mrežu, ali ovo je više od dopisničke mreže, jer ćemo sa nekim raditi koprodukciju. Kolege iz radija već dogovaraju dve zajedničke radio emisije. To je način da dinar koji građani izdvajaju za informisanje na najboji način iskoristimo – rekao je direktor RTV-a Miodrag Koprivica.   
 
Odmah su počeli dogovori o konkretnoj saradnji. A svi se slažu da će informacije svima biti dostupnije. 
 
-Niko ne poznaje lokalnu sredinu kao novinari koji žive i rade u njoj. To će biti značajno za RTV – kazao je Miloš Lazić sa RTV Stara Pazova
 
-Mi u malim sredinama imamo zanimljivih tema. Šteta je da te sve zanimljive priče ne prezentujemo velikom broju gledalaca, jer svakako da TV Fruška gora gleda manji broj ljudi od RTV –naveo je Zlatko Markovinović sa TV Fruška gora. 
 
-Informacija nikada nema dovoljno. Informacije će se sa više strana pokriti i samim tim javnosti i građanima će biti dostupnije i značajnije - istakao je Jovica Batanski, Ami Naksi Radio Kikinda. 
 
RTV je potpisala protokol o saradnji sa skoro 40 radio, televizijskih kuća i portala. 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS