Rio-B - nova oaza za ulepšavanje u srcu grada

U našem gradu je otvoren novi salon lepote Rio-B.  Prostor koji odiše posebnim šarmom, moderno opremljen, ubuduće će biti kutak za ulepšavanje Apatinki i Apatinaca. 

Svečanom otvaranju prisustvovao je velik broj naših sugrađana. U stilu koktel party druženja, mladoj i talentovanoj vlasnici, Bojani Smiljanić, kao i njenim poslovnim saradnicama, gosti su poželeli sreću u novom poglavlju njenog rada.

Salon se nalazi u Bloku 112 (prolaz ka gimnaziji), a u svojoj ponudi ima frizera, uslugu šminkanja i nege noktiju, depilaciju, masažu i solarijum. Raspolaže izuzetno otmenim i udobnim inventarom, kao i bogatom paletom sjajnih proizvoda poznatih svetskih brendova.

Radno vreme, od ponedeljka do petka je od 10h do 20h i subotom od 09h do 18h. 

Ono što će posebno obradovati sve koje žele lepo da izgledaju, jesu veliki popusti na određene usluge, a koji će važiti prvih deset dana od početka rada Rio-B salona. 

Dođite i sami se uverite u kvalitet njihove usluge!

Zakazivanja se vrše putem telefona:

Frizura: Bojana Smiljanić, 065/2-773-633

Šminka i nokti: Smiljana Karamarković, 064/255-71-59

Masaža i depilacija: Maja Laković, 061/632-72-82

Uskoro vas očekuje i tv prilog sa svečanog otvaranja.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar