Rezervacije za promociju knjige Olivere Balašević

Ulaz na promociju književnog prvenca Olivere Balašević biće besplatan, ali zbog ograničenog broja mesta neophodno je unapred izvršiti rezervacije.

Mesta možete rezervisati radnim danima od 9 do 13 časova, pozivom na broj telefona 025 468 327. Promocija knjige Olivere Balašević, pod nazivom "Planeta dvorište", biće održana u četvrtak, 12. marta 2020. godine, u Velikoj sali zgrade Županije u Somboru, sa početkom u 18 časova. 

"Ovo nije moja prva knjiga, da ne bude zabune, nego samo prva koju sam imala strpljenja da zapišem. Priča o vremenu kada su i moje vršnjakinje bile devojčice zaslužuje da bude ispričana. Ako ni zbog čega, onda zbog onih čiji je DNK upleten u venčić mojih uspomena, a da o tome ni ne razmišljaju. Filmski rečeno, 'po redosledu pojavljivanja', zbog Jovane, Jelene, Alekse, Simone i Petre. Ova knjiga je ponajpre za njih." 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar