Rešenje za pse lutalice do kraja meseca?

Priča koja u Apatinu ne zastareva jeste ona o psima lutalicama. S obzirom na njihov broj i prostor po kome se kreću, kao što je blizina škole, ponovo smo se obratili nadležnim.

Informacija koju smo dobili zahvaljujući Sistemu 48 glasi : "Posle završene javne nabavke biće sklopljen ugovor sa ovlašćenom ustanovom za njihovo zbrinjavanje, što očekujemo do kraja marta meseca."

Podsetimo da smo o ovoj temi pisali i ranije, kada je najavljeno da će se psi uklanjati sa ulica jednom mesečno. Izveštavali smo i o tome da je naša opština pre četiri godine platila skoro dva miliona dinara odštete na ime naknade zbog ujeda pasa lutalica. Čak ni skandalozna izjava predsednika opštine Živorada Smiljanića, od prošle godine, koju su preneli i drugi mediji, nije dovela do poziva na odgovornost i rešenja problema. 

Proverićemo početkom aprila da li je ugovor sklopljen. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar