Renovirano dečije igralište u Apatinu

Apatin je u akciji kompanije Coca Cola, pre dve godine, dobio novo dečije igralište koje nije dugo trajalo. U Opštini Apatin kažu da nije urađeno na najbolji način, ali i da nije trajalo zbog velike neodgovornosti meštana.  

Danas je u Apatinu, dan uoči Dana Dunava, Opština Apatin ponovo sprovela akciju koja je ovoga puta imala za cilj čišćenje dela Dunava oko kajak kućice. Veliki broj volontera iz udruženja građana i sportskih klubova se odazvao radnoj akciji. Podršku je pružilo i JKP Naš dom, koje se pobrinulo da skupljeno smeće bude odveženo, te i da se posade nove sadnice koje bi kroz neku godinu kada porastu obezbedile hladovinu na rekonstruisanom igralištu. 
 
-Uspeli smo da renoviramo nešto što nam zaista nije dugo trajalo, te apelujem na sve građane koji posećuju igralište da ga odgovorno koriste kako bi što duže trajalo. Dan Dunava nastavljamo da obeležavamo i u subotu na platou kod kajak kućice programom koji počinje od 21:30. Dunav je naš koridor koji nas povezuje sa celom Evropom, te ćemo ovu tradiciju obeležavanja Dana Dunava nastavljati i narednih godina – rekao je pomoćnik predsednika Opštine Apatin Jevto Milojević
 
U sklopu rekonstrukcije igrališta, popravljena je ljuljaška gnezdo, ofarbani su drveni delovi na klupi, tartan je dobio adektavnu podlogu koju do sad nije imao, a stari tobogan je zamenjen novim. 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar