Renoviran još jedan sportski teren u Apatinu

Zahvaljujući radnim akcijama koje su u prethodnom periodu organizovali aktivisti Opštinskog odbora SNS Apatin, obnovljeni su tereni za sport i razonodu u Svilojevu, Prigrevici, Sonti, kao i na kraju ulice Juke Kolaka u Apatinu.

Jučerašnjom radnom akcijom obnovljen je sportski kompleks kod apatinskog vodotornja.

-Na teren koji je bio nepristupačan za odbojku usled širenja krošnje drveta koje se nalazi uz njega, ova vrsta sporta nije mogla da se odigrava kako bi trebalo. Stubovi koji su se nalazili tik uz teren su uklonjeni, krošnja drveta je uređena, a na teren su postavljeni mali golovi i zaštitna ograda iza gola. Na košarkaškom terenu je ofarbana konstrukcija, a narednih dana će se montirati nove table sa obručima – stoji u saopštenju OO SNS Apatin.

Sprave za dečiju igru koje se nalaze u blizini su ofarbane, a pokošena trava oko terena pokupljena je na gomile kako bi bila spremna za odvoz. Uz terene su postavljene klupe i kante za smeće.

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Saša Dobrijević

26.10.2020 | 22:56
Pozdravljam svaku aktivnost usmerenu na povećanje sadržaja za mlade. Zahvaljujem se i na obećanju da će uklonjeni stubovi sa terena za odbojku biti vraćeni na bezbednu razdaljinu, čime će se taj teren u budućnosti moći koristiti i za mali fudbal i za odbojku s obzirom da su ga svakodnevno koristile devojčice među kojima i moja deca koja treniraju odbojku. Čekam realizaciju obećanog. Pozdrav. Dobrijević Saša
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS