Rekonstrukcija trotoara u opštini Odžaci

Radovi na izgradnji nove pešačke staze u naselju Pejton u Odžacima se polako privode kraju. Tim povodom su pomoćnik predsednice opštine Milorad Stanišić i direktor JКP ″Usluga″ Nikola Arsić obišli radove koji teku prema predviđenom planu i programu i pohvalili ekipu radnika koji su svakodnevno na terenu i vredno rade.

- Ove godine opština Odžaci je budžetom opredelila 4,2 miliona dinara za izradnju trotoara na teritoriji cele opštine Odžaci. U svim naseljenim mestima opštine Odžaci radove će izvoditi JКP ″Usluga″, dok će u Bačkom Brestovcu radove izvoditi JКP ″Brestkom″ .Takođe ovim putem apeluje se na nesavesne građane da ne uništavaju urbani mobilijar i da smeće odlažu na mesta koja su predviđena za to. Pored toga svi građani koji imaju bilo koju sugestiju, predlog ili kritiku mogu se pismeno obratiti direktno Кabinetu predsednice opštine. – izjavio je Stanišić.

Direktor JКP ″Usluga″ Nikola Arsić rekao je kako svi planirani radovi na komunalnom uređenju teku po planu, svakodnevno je angažovana korpa za orezivanje grana i drvoreda, radnici na čišćenju grada te i da se odvoz smeća izvršava po planu. Ove godine su uvrštene još tri lokacije za održavanje zelenih površina i to: naselje ″Pejton″, ulica Milana Tepića u Odžacima i potez od benzinske pumpe u Bogojevu do graničnog prelaza. Što se tiče stočnog groblja u Ratkovu, zamolio je građane da ne bacaju otpad dok se ne reši pitanje oko parcele koja će biti predviđena za to.
 
Pomoćnik predsednice opštine Milorad Stanišić najavio je postavljanje novih klupa, kanti za smeće kao i zaštitnih stubova i kugli.

Izvor i foto: odzaci.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar