Rekonstrukcija somborske pijace u lancima

Javnom nabavkom za rekonstrukciju pijace u lancima u Somboru, koja je raspisana 17. januara, predviđeno je popločavanje kolovozne konstrukcije i pijačnog platoa. Popločavanje behaton pločama vršiće se u nekoliko dezena u skladu sa funkcionalnom površinom partera i pešačkim komunikacijama

Prilikom popločavanja, kako kažu u JKP Prostor Sombor u čijoj nadležnosti se nalazi i sektor pijaca, naročito su naglašeni ulazi u objekte i lokale. Na tim pozicijama popločavanje će biti urađeno različitim nijansama, a sam pojas prilaza objektima je razdvojen drugom vrstom popločanja. Na celokupnom prostoru predviđa se postavljanje tezgi za prodaju robe, koje su pokretne.

U okviru ovih radova se predviđa i rekonstrukcija vodovodne, kanalizacione i elektroenergetske infrastrukture, kao i nova javna rasveta. Postojeći stubovi sa lancima će biti popravljeni, a umesto nedostajućih i oštećenih biće postavljeni novi i povezani sa već dobro poznatim lancima, po kojima je pijaca i dobila ime.

Javna nabavka otvorena je do 18. februara.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar