Razmena projektnih ideja sa Vukovarsko-srijemskom županijom
30.11.-0001.
U organizaciji načelnice Zapadnobačkog upravnog okruga, 23.jula održan je sastanak na temu Razmena iskustava i projektnih ideja sa Vukovarsko-srijemskom županijom, odnosno Agencijom za razvoj Vukovarsko-srijemske županije „Hrast“ d.o.o.
Sastanku su prisustvovali predstavnici Odeljenja za lokalno ekonomski razvoj lokalnih samouprava Zapadnobačkog upravnog okruga i opštine Bač Južnobački upravni okrug Agencijom za razvoj „Hrast“ d.o.o.,  Agencija za mala i srednja preduzeća Sombor, JP „Železnice Srbije“, „ Dunav propeler“, „Udruženje lepih zanata“ Sombor, Biblioteka „Karlo Bijelicki“, Vojvođansko društvo za železnicu, Atletski klub Vukovar, Atletski klub Apatin, Kancelarija za mlade Apatin, NVO „Vivarta“ i drugi potencijalni subjekti koji bi mogli biti nosioci ili partneri u projektima u prekograničnoj saradnji i konkurisanju za sredstva iz fondova EU.
Na sastanku su iznete ideje za mnoge projekte što je dovelo do zaključka da ima dosta mesta za uspostavljanje saradnje između R. Srbije i R. Hrvatske preko zajedničkih projekata. Takođe je predloženo održavanje i sastanka u septembru sa definisanim pertnerima sa obe strane za izgledne projekte na konkursima IPA fondova.
Izvor www.web.sombor.tv.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar