lokacija: Apatin
objavljeno: 30.11.1999.

Razmena projektnih ideja sa Vukovarsko-srijemskom županijom

Društvo
U organizaciji načelnice Zapadnobačkog upravnog okruga, 23.jula održan je sastanak na temu Razmena iskustava i projektnih ideja sa Vukovarsko-srijemskom županijom, odnosno Agencijom za razvoj Vukovarsko-srijemske županije „Hrast“ d.o.o.
Sastanku su prisustvovali predstavnici Odeljenja za lokalno ekonomski razvoj lokalnih samouprava Zapadnobačkog upravnog okruga i opštine Bač Južnobački upravni okrug Agencijom za razvoj „Hrast“ d.o.o.,  Agencija za mala i srednja preduzeća Sombor, JP „Železnice Srbije“, „ Dunav propeler“, „Udruženje lepih zanata“ Sombor, Biblioteka „Karlo Bijelicki“, Vojvođansko društvo za železnicu, Atletski klub Vukovar, Atletski klub Apatin, Kancelarija za mlade Apatin, NVO „Vivarta“ i drugi potencijalni subjekti koji bi mogli biti nosioci ili partneri u projektima u prekograničnoj saradnji i konkurisanju za sredstva iz fondova EU.
Na sastanku su iznete ideje za mnoge projekte što je dovelo do zaključka da ima dosta mesta za uspostavljanje saradnje između R. Srbije i R. Hrvatske preko zajedničkih projekata. Takođe je predloženo održavanje i sastanka u septembru sa definisanim pertnerima sa obe strane za izgledne projekte na konkursima IPA fondova.
Izvor www.web.sombor.tv.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla...

Somborsko prihvatilište za pse i mačke, u okviru akcije Udomi, ne kupuj! poziva sve vlasnike da čipuju i...

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....