Ravangrad Wine Fest početkom decembra u Somboru

Turistička organizacija Grada Sombora organizuje XI Međunarodni festival vina i hrane Ravangrad Wine Fest koji će se održati 7. decembra u Sokolskom domu i Mađarskoj građanskoj kasini.

Festival vina i hrane u Somboru je jedinstvena manifestacija na području Zapadnobačkog okruga koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca. Na ovogodišnjem festivalu organizatori očekuju oko 100 izlagača vina, rakije, hrane, ugostiteljskih objekata, turističkih organizacija iz Srbije i zemalja okruženja.

Tokom trajanja festivala, posetioci će, osim u kvalitetnim vinima i ukusnoj hrani, moći da uživaju i u pratećem programu koji će uključivati kulturno umetnički – muzički deo, stručna predavanja, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća.

Izlagačima će biti obezbeđeno mesto u katalogu izlagača, medijska promocija, izložbeni stolovi dimenzija 2,20 м х 0,67 m, sa klupom, kao i sva ostala podrazumevana podrška u organizaciji.

Uz ulaznicu od 300 dinara, svaki posetilac će dobiti vinsku čašu i katalog izlagača.

Radno vreme Festivala biće od 12 do 21 čas.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar