Ratkovčani traže stari red vožnje vozova

Više od stotinak meštana Ratkova koji često putuju vozom za Sombor, potpisali su peticiju kojom traže od železnice da vrati polazak iz starog reda vožnje kojim bi se izbeglo čekanje između dva voza od preko šest sati.

Meštani Ratkova traže da se umesto polaska iz Sombora za Novi Sad u 10:20 časova vrati stari polazak u 12:10 časova koji je, kako smatraju, racionalniji. Jer, u Sombor dođu oko 9 časova, a već u 10:20 časova moraju nazad te ne stignu da obave lekarske preglede, zbog kojih najčešće i idu u Sombor. Postojeći red vožnje, kažu, ne zadovoljava potrebe putnika koji su nužno orijentisani na Sombor jer voz za povratak iz Sombora čekaju po šest sati.

Za primedbe na red vožnje trebalo bi, kažu u Srbija vozu, obratiti se lokalnim samoupravama sa kojima železnica održava redovne godišnje sastanke te će oni potom biti razmotrene.

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar