Raspored vaskršnjeg bogosluženja u apatinskom hramu

Zbog vanrednog stanja, u svim hramovima Eparhije Bačke i Somborskog Arhijerejskog namesništva bogosluženja tokom Vaskrsa će počinjati u isto vreme.

Sutra, na Veliki petak, od 8 časova će biti služeni Carski časovi, dok će Večernje sa iznošenjem Plaštanice biće služeno sa početkom u 12 časova. U nastavku večernjeg bogosluženja služiće se Malo povečerje i Jutrenje sa statijama.
 
Na Veliku subota sveta Liturgija će biti služena sa početkom u 12 časova.
 
U nedelju, na Vaskrs, u 6 časova će početi Jutrenje i u nastavku će biti služena sveta Liturgija. Večernje će biti služeno po ustaljenom poretku hrama.
 
Na Vaskrsni ponedeljak jutrenje će početi u 8 časova i u nastavku će biti služena sveta Liturgija, dok će Večernje biti služeno po ustaljenom poretku hrama (direktan prenos večernjeg iz Sabornog hrama u Novom Sadu slušaoci radio-stanica Eparhije bačke imaće priliku da prate od 19 časova).
 
Na Vaskrsni utorak jutrenje će početi u 8 časova i u nastavku će biti služena sveta Liturgija. Večernje će biti služeno u vreme pre policijskog časa, da bi verni narod mogao da dođe u hram (bogosluženje će biti služeno po ustaljenom poretku hrama, a direktan prenos večernjeg iz Sabornog hrama u Novom Sadu slušaoci radio-stanica Eparhije bačke imaće priliku da prate od 19 časova).
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar