Raspisani novi konkursi Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo
Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je tri nova konkursa. Konkursi su otvoreni do utroška sredstava, a zaključno sa 15. majom tekuće godine. 
 
 
- Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru na teritoriji AP Vojvodine u 2018. godini. 
 
Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcije za objekte zaštićenog prostora, višegodišnjih, višeslojnih folija za pokrivanje objekata zaštićenog prostora, folija za senčenje i sprečavanje gubitka toplote, mreža za senčenje objekta, sistema za navodnjavanje „kap po kap”, sistema za prihranu, sistema za zagrevanje, stolova za proizvodnju rasada, instrumenata za merenje nivoa CO2, temperature supstrata i vazduha,kao i vlage, saksija, kontejnera za proizvodnju rasada, oslonaca za povrće ( mreža i kolja).
 
Pravo na sufinansiranje investicije ostvaruju poljoprivredni proizvođači koji u Registru imaju upisano do 1,99 ha jagodičastog voća i/ili do 4,99 ha ostalog voća.
 
Sve podatke o konkursu možete pronaći na sledećem LINKU
 
Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 15.05.2018. godine.
 
 
- Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje navke konstrukcija i opreme za bilnju proizvodnju u zaštićenom prostoru na teritoriji AP Vojvodine u 2018. godini
 
Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje: nabavke konstrukcije za objekte zaštićenog prostora, višegodišnjih, višeslojnih folija za pokrivanje objekata zaštićenog prostora, folija za senčenje i sprečavanje gubitka toplote, mreža za senčenje objekta, sistema za navodnjavanje „kap po kap”, sistema za prihranu, sistema za zagrevanje, stolova za proizvodnju rasada, instrumenata za merenje nivoa CO2, temperature supstrata i vazduha,kao i vlage, saksija, kontejnera za proizvodnju rasada, oslonaca za povrće ( mreža i kolja).
 
Pravo na sufinansiranje investicije ostvaruju poljoprivredni proizvođači koji u Registru imaju upisano do 0,49 ha proizvodnje odgovarajuće poljoprivredne kulture za koju se konkuriše  u zaštićenom prostoru.
 
Sve podatke o konkursu možete pronaći na sledećem LINKU
 
Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 15.05.2018. godine.
 
 
- Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za opremanje stočarskih farmi u AP Vojvodini u 2018. godini.
 
Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za sufinansiranje: opremanja govedarskih farmi, opremanja svinjarskih farmi, opremanja ovčarskih farmi, opremanja kozarskih farmi, opremanja živinarskih farmi, nabavke opreme za mužu, nabavke opreme za hlađenje i skladištenje mleka, nabavke opreme za izđubravanje, nabavka opreme za pripremu, rukovanje i distribuciju koncentrovane i  kabaste stočne hrane na gazdinstvu.
 
Pravo na sufinansiranje investicije ostvaruju poljoprivredni proizvođači: 
 
za sektor mleko: koji imaju najviše 1-19  mlečnih krava i potvrdu za odgovarajuću kategoriju životinja izdatu od nadležne veterinarske službe.
 
za sektor meso: koji imaju manje od 20 junadi u tovu, odnosno manje od 150 ovaca/koza, odnosno manje od 30 krmača, odnosno manje od 100 tovljenika svinja,odnosno manje od 4000 komada pilića brojlera i potvrdu za odgovarajuću kategoriju životinja izdatu od nadležne veterinarske službe.
 
Sve podatke o konkursu možete pronaći na sledećem LINKU
 

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 15.05.2018. godine. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar