Raspisani konkursi za nagrađivanje učenika i studenata u Kuli

Otvoren je Konkurs za nagrađivanje učenika u školskoj  2019/2020 godini, a pravo na jednokratno nagrađivanje ostvaruju učenici osnovnih i srednjih škola koji su u protekloj školskoj godini osvojili prvo, drugo ili treće mesto u pojedinačnoj konkurenciji, na okružnom (regionalnom), republičkom ili međunarodnom takmičenju koje organizuje Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije ili Sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne manjine Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Opština Kula je raspisala i konkurs za nagrađivanje studenata u školskoj  2019/2020 godini koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije i po prvi put upisuju, drugu, treću, odnosno, četvrtu godinu studija sa najmanjom prosečnom ocenom 9 u prethodnim godinama studiranja.

Prijave za oba konkursa sa potrebnom dokumentacijom se podnose Odeljenju za društvene delatnosti Opštine Kula, Lenjinova 11, Uslužni centar, šalter 5.

Za dodatne informacije možete  se obratiti na telefon 025/751-146 i 751-151. 

Rok za prijavljivanje na konkurs je 15 dana od dana objavljivanja na zvaničnoj internet prezentaciji Opštine Kula. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar