Raspisan oglas za javno nadmetanje u Odžacima

Opštinska uprava Opštine Odžaci raspisala je Oglas za javno nadmetanje prikupljanjem pisanih ponuda za davanje na korišćenje građevinskog zemljišta za ispašu domaćih životinja u radnoj zoni u Karavukovu. 

Prijave (zatvorene koverte sa dokumentacijom) mogu se podnositi do ponedeljka, 15. jula, na šalteru br. 5, Opštinske uprave Opštine Odžaci, nova zgrada, Knez Mihajlova br. 24. Prijave se mogu podnositi svakog radnog dana od 7 do 15 časova
 
Otvaranje ponuda održaće se u utorak, 16. jula, u sali Opštinskog veća (stara zgrada Opštine, I sprat), sa početkom u 11 časova. 
 
Sve informacije u vezi javnog nadmetanja mogu se dobiti u Opštinskoj upravi Opštine Odžaci svakog radnog dana od 7 do 15 časova u Odeljenju za investicije i javne nabavke u novoj zgradi opštine (potkrovlje). 
 
Kontakt osobe: Petar Smišek, tel. 064/803-7-802, Andrija Hajdu, tel.064/803-7-623 
 
Kompletan tekst Javnog oglasa može se pogledati na sledećem linku:
 
 
  

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar