Raspisan konkurs za najbolje projekte koji unapređuju kvalitet života i rešavaju probleme lokalnog stanovništva u Somboru

Povodom raspisivanja Konkursa “Možemo i mi”, u Somboru je održana info sesija, kojoj su prisustvovali zainteresovani građani, organizacije i neformalne grupe.

Posle uspešno realizovanih 18 projekata u opštinama Šid, Subotica i Preševo, Fondacija Ana i Vlade Divac je objavila Konkurs za najbolje projekte neformalnih grupa građana i organizacija koji unapređuju kvalitet života i rešavaju probleme lokalnog stanovništva u opštini Sombor.
 
Neformalne grupe će biti u mogućnosti da dobiju do 200.000 dinara, a udruženja i fondacije do 700.000 dinara za realizaciju projekata.
 
Fondacija Ana i Vlade Divac će podržati najbolje projekte neformalnih grupa i organizacija civilnog društva koje unapređuju kvalitet života i rešavaju probleme lokalnog stanovništva u opštinama Šid, Sombor i Obrenovac, a posebno one projekte koji se realizuju u ruralnim sredinama, stvaraju prostor za zajedničke aktivnosti migranata i lokalnog stanovništva, u realizaciju uključuju veliki broj ljudi i koji stvaraju najveći benefit za lokalnu zajednicu u oblasti kulture, obrazovanja, zdravlja, sporta, bezbednosti, ekologije i dr.
 
Za prijavu na konkurs neophodno je preuzeti i popuniti prijavni formular (možete ga preuzeti OVDE) i poslati ga do 31.01.2019. u ponoć.
 
Konkurs „Možemo i mi“ sprovodi Fondacija Ana i Vlade Divac u okviru projekta „Podrška stanovništvu u zajednicama pogođenim izbegličkom krizom u Srbiji“ uz podršku Fondacija za otvoreno društvo (Open Society Foundations) u Obrenovcu, Šidu i Somboru.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar