Raspisan konkurs podršku mladima u ruralnim područjima

Pravo na konkurs za dodelu sredstava za podršku mladima u ruralnim područjima na teritoriji AP Vojvodine u 2018. godini ostvaruju fizička lica starija od 18 godina i fizička lica koja u momentu podnošenja zahteva ne smeju imati više od 40 godina, koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava kao nosioci poljoprivrednog gazdinstva nakon 01.01.2018. godine ili će se upisati u Registar poljoprivrednih gazdinstava do dana zaključenja ugovora.


Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 21.05.2018. godine.


Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi ne može preći 1.500.000,00 dinara. Minimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi iznosi 500.000,00 dinara.


Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 90 % od ukupno prihvatljivih troškova investicije.


Bespovratna sredstva koja se dodeljuju po ovom konkursu namenjena su za:
1) podršku investicijama za razvoj i unapređivanje primarne biljne proizvodnje na poljoprivrednim gazdinstvima mladih poljoprivrednika, i
2) podršku investicijama za razvoj i unapređivanje primarne stočarske proizvodnje na poljoprivrednim gazdinstvima mladih poljoprivrednika.
Potrebne konkursne obrasce i sve dodatne informacije možete naći  OVDE.

 
Ukoliko trebate bilo kakvu pomoć, Lokalna akciiona grupa ,,Dunavski biser'' iz Apatina stoji vam na raspolaganju. Kontakt osoba je Renata Kuruc. Tel.: 025/772-122; E-mail: [email protected];    [email protected];


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar