Raspisan Javni poziv za samozapošljavanje i novo zapošljavanje

Nacionalna služba za zapošljavanje i Grad Sombor raspisali su javne pozive za zapošljavanje nezaposlenih lica u 2020. godini.

Javni poziv nezaposlenim licima za dodelu subvencije za samozapošljavanje u 2020. godini namenjen je za lica koja se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje i imaju završenu obuku za razvoj preduzetništva.

Subvencija za samozapošljavanje iznosi 250.000,00 dinara, odnosno 270.000,00 dinara za nezaposlene osobe sa invaliditetom.

Više informacija o Javnom pozivu nezaposlenim licima za dodelu subvencije za samozapošljavanje, kao i uslove i način prijave možete da pogledate ovde.

Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih na novootvorenim radnim mestima u 2020. godini namenjen je poslodavcima u privatnom sektoru radi zapošljavanja lica iz kategorije teže zapošljivih koja se vode na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

Više informacija o Javnom pozivu poslodavcima za dodelu subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih možete da pogledate ovde .


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar