Rapisan javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava mikro i malim privrednim društvima
Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam raspisao je javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava mikro i malim privrednim društvima i preduzetnicima koji delatnost obavljaju u okviru kreativne ekonomije za subvencionisanje troškova nabavke repromaterijala i usluga u 2018. godini. 
 
Pod kreativnom ekonomijom se podrazumevaju delatnosti kao što su: reklamna industrija, arhitektura, trgovina i restauracija umetnina i antikviteta, izrada umetničkih dela namenjenih tržištu, a naročito grafika, serigrafija i reprodukcija, industrijski dizajn, modni dizajn (tkanina, obuća, odeća, koža, aksesoar i sl.), filmska, video industrija i animirani film (reprodukcija, videozapis, fotografske usluge za potrebe filmske delatnosti, kinematografsku i videodistribuciju i prikazivanje filmova), televizija i radio (e - TV), novine (e – novine), interaktivni softver zabavnog karaktera i mobilne aplikacije, muzička industrija (izdavanje, reprodukcija zvučnih zapisa, muzički dizajn i sl.), scenske umetnosti, izdavaštvo, izrada softvera, video igara, kompjuterske usluge i slično.
 
Rok za podnošenje prijava je 24. april tekuće godine. 
 
Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 021/487-4248 i 487-4861
 

Detaljnije infomacije o konkursu se mogu pronaći na www.spriv.vojvodina.gov.rs 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar