Radovi u ulici Majora Tepića u Apatinu u završnoj fazi

Danas se završavaju radovi u ulica Majora Tepića koja je jedina ulica u Apatinu koja nije bila asfaltirana. Urađena je atmosferska kanalizacija, osvetljenje i asfaltiranje, kao i kolski prilazi do kuća i trotoari, a vrednost celokupnog posla je 5 miliona dinara koje je obezbedila lokalna samouprava.

- Ono što smo obećali evo sada privodimo kraju. Postavlja se zadnji sloj asfalta i to će biti završeno danas, ostale stvari su urađene tu mislim na trotoare, kolske prilaze i drugo. Ostaje još da se uradi ozelenjavanje ali kako čujem komšije su se već dogovorile da će to sami uraditi, ukoliko ne, Javno komunalno preduzeće "Naš dom" će se pobrinuti za to, kazao je pomoćnik predsednika za investicije, Jevto Milojević.
 
 
On je dodao da je ostalo još da se završi ulica Petefi Šandora i da je posao kočila Elektrodistribucija koja kasni sa kabliranjem ulice kako bi mogli početi da se rade i grubi građevinski radovi.
 
- Iskreno se nadam da će se početi sa radovima u narednih nedelju dana i da bi se sama ulica mogla zavšiti pre prvog snega, završava Milojević.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar