Radovi na povećanju bezbednosti u saobraćaju u Odžacima

U Odžacima su počeli radovi na postavljanju dva brzinska displeja u Somborskoj ulici, u čijoj blizini se nalaze osnovna i dve srednje škole. Radove na postavljanju displeja, koje izvodi preduzeće Selma iz Subotice, obišao je pomoćnik predsednika Opštine Milorad Stanišić. On je istakao da se sredstva iz budžetskog Fonda za bezbednost saobraćaja prvenstveno ulažu u povećanje bezbednosti učesnika u saobraćaju, a posebno dece.   

-Somborska ulica je jedna od najprometnijih na teritoriji opštine i deo je državnog puta koji prolazi kroz centar Odžaka, te je, zbog tri škole u neposrednoj blizini, ovo bilo neophodno uraditi. Vrednost pomenutih radova iznosi 2.040.000,00 dinara, a u ponedeljak se očekuje da će ceo sistem biti montiran - rekao je Stanišić.  
 
Firma Star iz Kule radi na postavljanju video nadzora na raskrsnici ulica Jurija Gagrina i Knez Mihailove, u blizini Niveinog igrališta, kao i u Predškolskoj ustanovi Poletarac – u centralnom objektu i vrtiću Bajka u Odžacima. Za ovu namenu, 400.000 dinara je opredeljeno iz fonda za bezbednost saobraćaja, dok je iznos od 2,1 milion dinara obezbedila Pokrajinska vlada. 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar