Radno vreme u prazničnim danima

Ovim putem obaveštavamo građane o radnom vremenu prodavnica, pekara, ustanova, apoteka i drugo, za vreme novogodišnjih i božićnih praznika.

Opštinska uprava opštine Apatin neće raditi 2. i 3. januara, Pošta takođe. JKP Naš dom neće odvoziti smeće 2. januara.

Što se banaka tiče, neradni dani će im biti 2. i 3. januar, a za Badnji dan radiće skraćeno. Dom zdravlja Apatin neće raditi 2. i 3. januara, dok će hitne službe ove ustanove raditi redovno tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Apoteka Zlatni lav poslednjeg dana u 2016. godini radiće od 7 do 14 sati, 1. i 2 januara neće raditi, 3. januara rade od 7 do 13 sati. Državna apoteka 2. i 3. neće raditi.

Marketi Idea, Maxi i Univerexport takođe će imati promenjeno radno vreme, pa tako saznajemo da će Idea 31. decembra raditi do 19 sati, 1. i 2. januar za njih su neradni dani, a 3. januara rade redovno. Maxi 31. decembra radi do 18 sati, 1. i 2. januar ne rade, dok će se u Univerexportu moći pazariti 31. decembra do 18 sati, 1. januara će biti zatvoren, a 2. januara će raditi do 20 sati. Prodavnica Marić na staroj pijaci 31. decembra će raditi do 20 sati, a naredna dva dana će biti zatvorena.

Pekare će biti zatvorene 1. januara 2017. godine, već sledećeg dana radiće redovno, dok će za vreme Božića, 7. januara, raditi samo pekara David kod nove pijace i to do 13 sati.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar