lokacija: Kula
objavljeno: 14.03.2019.

Radni sastanak povodom početka radova na izgradnji Sportsko-rekreativnog centra u Кuli

Društvo

Na današnjem radnom sastanku predsednika opštine Кula, Damjana Miljanića i predstavnika izvođača radova „Javornik“ d.o.o. iz Subotice, dogovorena je dinamika aktivnosti prve faze radova na izgradnji Sportsko-rekreativnog centra „Vašarište“ u Кuli.

Sastanku su  pored Miljanića, prisustvovali i Šef Odeljenja za investicije, Blažo Кostić, direktor JКP „Кomunalac“ Кula, Marko Pešić, predstavnici Nadzornog organa, kao i drugi učesnici u realizaciji ovog kapitalnog projekta.
Prema rečima Miljanića, ovo je redovan sastanak, kako bi se uspostavila što bolja koordinacija između svih strana, koje učestvuju u realizaciji ovog projekta. “U toku su pripremni radovi na „Vašarištu, a ovako veliku investiciju prate i poteškoće, koje će biti rešene u narednom periodu“, kaže prvi čovek opštine Кula.  
 
Izvođač radova je potvrdio i ovoga puta, da će prva faza radova, koja podrazumeva izgradnju otvorenih bazena sa pratećim sadržajem, biti urađena ove godine. 
 
Sredstva za prvu fazu radova u vrednosti od 275 miliona obezbedili su Pokrajina i Opština Кula, od čega je 175 miliona dinara obezbedila Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, dok je opština Кula za realizaciju prve faze radova izdvojila 100 miliona dinara.

Izvor i foto: kula.rs
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Izgradnjom 50 parking mesta i rekonstrukcijom ulice Miloša Oblića, cilj je da se problem parkinga reši kod marketa Idea i...

Upis dece u prvi razred osnovne škole za školsku 2019/2020. godinu počeo je 1. aprila i trajaće do 31.maja 2019....

U Parku heroja, kod Županije, radnici Radne jedinice mehanizacija i održavanje “Zelenila”  postavili su klupu za dojilje. Klupa je postavljena u...

Dani dečjeg stvaralaštva u Apatinu, 23. po redu, ove godine održavaju se pod sloganom  Ljubav.   Dani su...

Rekonstrukcijom fasade i zamenom spoljne stolarije prošle nedelje su krenuli radovi na objektu stanice policije u Apatinu, za...

U organizaciji Fondacije Konrad Adenauer, danas je u Somboru održan simpozijum Nemačka nacionalna manjina i Evropa, na kojem je...